Колесніков Євген Борисович

Пластичний косметичний хірург вищої категорії з великим досвідом роботи в кращих клініках США і ЄВРОПИ
+38097 590 29 84
  • Хірург вищої категорії, доктор медичних наук, виконує косметичні та пластичні операції будь-якої складності на обличчі, грудях, тілі і кінцівках. Один з небагатьох провідних пластичних хірургів країни міжнародного рівня. Професійний тренінг у Німеччині, Голландії, Великобританії та 18 років роботи в провідних клініках США (Бостон, Вашингтон).
    Є.Б. Колесніков не тільки освоїв найновітніші методи косметичної хірургії з використанням ультразвукової та лазерної техніки, а й сам розробив ряд нових операцій для пластичної, косметичної та баріатричної (операції при ожирінні) хірургії.
  • Є.Б. Колесніков оперує як пацієнтів з України, так і з багатьох інших країн (США, Канади, Великобританії, Іспанії, Ізраїлю та інших).
    Особливу увагу приділяє операціями на грудях, як первинним своїм пацієнтам, так і повторним при зверненні пацієнтів з дефектами або ускладненнями після хірургічних втручань, виконаних в інших медичних установах. Великий досвід роботи з грудними імплантами “Motiva”.

 

Звання, членство в професійних організаціях:

 

У США був нагороджений медаллю і двома дипломами Міжнародного коледжу хірургів (секція США) за високі досягнення у світовій хірургії.

 

  • Член Міжнародної Асоціації пластичних, реконструктивних і естетичних хірургів (ГРКА8)
  • Член Американської академії косметичної хірургії (ААСS)
  • Віце-президент Всеукраїнської асоціації пластичних, реконструктивних і естетичних хірургів (протягом 10 років)
  • Член Королівського коледжу хірургів і лікарів Великобританії
  • Член Міжнародної академії медичних наук
  • Член Асоціації післядипломної освіти Гарвардського Університету (США)

 

Виступив з доповідями, присвяченими проблемам косметичної і пластичної хірургії на 17 Всесвітніх, 6 Європейських, 12 Американських конгресах і конференціях, опублікував понад 300 наукових праць (69 з них англійською мовою), 5 монографій з питань пластичної, косметичної, баріатричної і загальної хірургії.

 

Вільно володіє англійською мовою, викладає хірургію англійською мовою.

Консультує і оперує в 4 клініках міста Києва. 

 

Тел. 0975902984,

Viber, \ WhatsАрр -0734178170, 0639537954

Електронна пошта: drek1@ukr.net